Nova radna mesta u zdravstvenim ustanovama

Bez autora
Apr 12 2010

Zdravstvene ustanove u Srbiji tokom 2010. godine otvoriće 726 novih radnih mesta. Biće zaposleno 180 lekara, 485 medicinskih sestara-tehničara i 61 nemedicinski radnik. Ministarstvo zdravlja preporučilo je direktorima zdravstvenih ustanova da raspišu pojedinačne oglase ne kasnije od 30. juna. Treba uvažiti uspeh u školovanju i studiranju i dužinu traženja posla. Raspoređivanje novih zaposlenih će se vršiti u skladu sa potrebama zdravstvenih ustanova u celoj Srbiji. Zapošljavanje se vrši na osnovu Kadrovskog plana za 2010. godinu.

Nova radna mesta u zdravstvenim ustanovamaZdravstvene ustanove u Srbiji tokom 2010. godine otvoriće 726 novih radnih mesta, najavio je danas ministar zdravlja Tomica Milosavljević.

Kako je Milosavljević rekao agenciji Beta biće zaposleno 180 lekara, 485 medicinskih sestara-tehničara i 61 nemedicinski radnik.

"Ministarstvo zdravlja preporučilo je direktorima zdravstvenih ustanova da raspišu pojedinačne oglase ne kasnije od 30. juna. Treba uvažiti uspeh u školovanju i studiranju i dužinu traženja posla", naveo je ministar.

On je rekao da će se raspoređivanje novih zaposlenih vršiti u skladu sa potrebama zdravstvenih ustanova u celoj Srbiji.

Zapošljavanje se vrši na osnovu Kadrovskog plana za 2010. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik